Over ons

R & G 4R&G Art Gallery is een non profit galerie, die een podium biedt aan gevestigde en nieuw aankomend kunstenaars.

In de galerie wordt de expositieruimte gecombineerd met open atelierruimte. Er zijn altijd enkele kunstenaars aanwezig en U kunt ze aan het werk zien en met hen in contact komen.

De galerie heeft het publiek veel te bieden vanwege de grote diversiteit aan kunstuitingen. U vindt bij ons schilderijen in diverse stijlen en technieken, beelden, keramiek, objecten, digitale kunst  tekeningen, sieraden, natural art, grafische kunst,  etc. Desgewenst  wordt U persoonlijk rondgeleid langs meer dan 100 kunstwerken. Maar U kunt natuurlijk ook op Uw gemak zelf ongestoord rondkijken.  Documentatie is in ruime mate aanwezig, soms ter inzage en soms gratis ter beschikking gesteld.

De galerie is gevestigd aan de Eerste Zeine 86a  5144 AL  te Waalwijk.

De exposities zijn te bezichtigen van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur , of op afspraak tel. 06-11461543. De gallery is rolstoel vriendelijk.
De toegang is gratis.

Deelnemen

Kunstenaars kunnen zich aanmelden voor deelname aan onze community. Dat kan voor exposities, voor atelierruimte en/of voor het geven of volgen van workshops. Workshops worden in groepsverband gegeven, maar ook individueel.  De exposities lopen bij ons twee maanden, waarna ze opnieuw worden ingericht onder een andere titel of thema.

Vraag naar onze aantrekkelijke voorwaarden  via het contactformulier . Maar U kunt ons natuurlijk ook bezoeken en een portfolio van Uw werken meenemen.

U bent van harte welkom.

galerie 0
galerie 1
galerie2
Atelier